Traineetjänst hos Direktkonsult

Traineetjänst hos Direktkonsult – starta din karriär inom affärssystem

Om Direktkonsult

Ett traineeprogram är en form av internutbildning som brukar erbjudas några få noggrant utvalda nybakade studenter. Utbildningen är en mix av teori och praktik.

Vem är du?

Vi ser gärna att du har en akademisk examen inom ekonomi eller informatik. Har du något års praktisk arbetslivserfarenhet av arbetsuppgifterna på en ekonomiavdelning eller motsvarande är det meriterande.

Du kommer att arbeta tillsammans med erfarna konsulter för att lära dig de system vi arbetar med och hur arbetsprocesserna ser ut. Som affärssystemkonsult arbetar du i projekt mot kund eller som resurs vid förfrågningar från kund.

Traineetjänst hos Direktkonsult

Bland dina arbetsuppgifter finns exempelvis: kravställning, anpassning och implementation av system till kund. Genomföra workshops, utbildningar, uppgraderingar och felsökning hos kund, ge allmänt driftstöd ute hos kund samt medverka till merförsäljning är annat som kan förekomma.

Vad får du?

Du kommer också att få insyn i de tekniska aspekterna av affärssystemen. Teknikintresse eller en teknisk bakgrund är meriterande – framför allt om du har erfarenhet av MS SQL Server.

  • Du blir en certifierad Visma Business konsult
  • Allmän kännedom om samtliga produkter inom Visma Business Product Line
  • Minst 50 % av arbetstiden kommer att bestå av extern och intern utbildning
  • Utbildningstiden kommer avslutas med en längre examensuppgift

Ansökan

Din ansökan – med CV och ett personligt brev förstås – skickar du till Per Halvarsson.

  • Ansökningstid: 2016-03-21 – 2016-06-10
  • Traineeperiod: 2016-08-29 – 2017-02-28
  • Anställningsförhållande: Provanställning, Visstidsanställning. Målet är en fast anställning på Direktkonsult AB efter utbildningstiden.

Har du fler frågor så hör av dig till Per Halvarsson: 0733-93 97 05 eller mejla Per direkt. 

Dela nyheten