Utbildning Visma.net

Universitet utbildar i Visma.net

Affärssystem, visma.net

Informatik på Handelshögskolan vid Karlstads universitet utbildar i Visma.net

Vi på Direktkonsult är stolta över att kunna meddela att vi har inlett ett samarbete med ämnet Informatik på Handelshögskolan vid Karlstads universitet där vi kommer att leverera marknadsledande ERP systemet Visma.net. Med Visma.net tar avdelningen för informatik ett stort steg framåt på sin digitaliseringsresa, något som vi på Direktkonsult nu får vara en del av. Informatik på Handelshögskolan vid Karlstads universitet blir även först ut vid ett lärosäte i Sverige att utbilda i det marknadsledande ERP systemet Visma.net vilket ger deras studenter stora fördelar på morgondagens arbetsmarknad. Förhoppningsvis väljer någon eller några av studenterna att komma till oss på Direktkonsult antingen i Göteborg eller Stockholm.

 

Lärarna utbildade av Direktkonsult

Unversitet utbildning visma.net

Studenterna ska till en början lära sig grunderna i ett affärssystem för att sedan successivt under utbildningstiden bygga på sina kunskaper kring Affärssystem. Det betyder även att vi på Direktkonsult nu fått ett stort ansvar i att utbilda lärarna i Affärssystemet Visma.net. Detta genomfördes med stor framgång under de första veckorna i november och vi känner oss nu trygga med att de första studenterna ska få ta del av deras kunskaper redan nu i Januari 2020. I ett inledande skede kommer studenterna som studerar IT, projektledning och affärssystem samt IT-design: Affärssystem och ekonomi att ta del av Visma.net. Men avdelningen för informatik tillsammans med oss på Direktkonsult planerar redan för hur vi tillsammans kan se till att fler studenter får ta del av Visma.net.

 

Ett komplett affärssystem i molnet

Visma.net är ett komplett ERP system med stöd för hela din verksamhet, allt från standardfunktionalitet så som redovisning, kundreskontra, leverantörsreskontra, skattehantering men även ett komplett verktyg för offert, order, inköp, lager, lagerplanering och mycket mer!

Vill ni veta mer om Visma.net så tycker vi ni ska ta kontakt med vår Affärsutvecklare Jonas Svensson som var med och tog fram utbildning, och upplägg för avdelningen för informatik på Handelshögskolan vid Karlstads universitet.

Jonas Svensson/Jonas Svensson
Kontakta mig gärna på LinkedIn
0733 – 939 748

Dela nyheten