Vinterkampanj OneStop Reporting

Beslutsstöd, Okategoriserade

Kampanj OneStop Reporting

Är ditt ekonomisystem bra på att ge dig de rapporter som ert företag behöver för att kunna styra verksamheten? En flexibel BI-lösning som ger stora möjligheter att skapa anpassade rapporter kan lösa dina behov. Anpassade rapporter ger dig uppgifter presenterade som du själv vill, vilket bidrar till bättre ekonomisk kontroll och beslutsfattande.

OneStop Reporting är en komplett lösning för rapportering, budgetering och konsolidering, med integrationer till ditt ekonomisystem. OneStop Reporting ger dig en unik möjlighet att skräddarsy rapporterna du behöver och omedelbart få åtkomst till relevanta data.

 

Vinterkampanj One Stop Reporting

OneStop Reporting ger dig en unik möjlighet att skräddarsy rapporterna du behöver och omedelbart få åtkomst till relevanta data.

      Vinterkampanj

      Rapporter, budget och konsolidering på webben

 

Anpassade rapporter online

Rapporteringsportalen och budgetformuläret levereras med en uppsättning standardrapporter och standardrapportpaket som görs med anslutning till moduler i ERP-systemet. Men OneStop Reporting har ett effektivt verktyg för att du själv ska kunna skapa anpassade rapporter med den data ur affärssystemet som du är intresserad av.

Report Designer är integrerat med Microsoft Excel så att du har åtkomst till alla funktioner i Report Designer, i tillägg till alla Excelfunktioner. Den här kombinationen ger ett unikt rapporteringsverktyg, där du skräddarsyr rapporter efter dina önskemål. Rapporter designas med dra-och-släpp-funktionalitet, vilket gör det enkelt att utforma även de mest avancerade rapporterna på väldigt kort tid.

onestop_reporting

 

Direktkonsult – experter på OneStop Reporting

Vi på Direktkonsult hjälper våra kunder att komma igång med rapportverktyget och ger utbildning samt stöd i att skapa både anpassade rapporter och flöden för distribution av rapporter eller budget. Våra kunder är beviset på att verktyget fungerar och gör nytta ute hos företagen. OneStop Reporting är en BI-lösning som ger mycket för den investering den kräver.

Läs mer om verktyget >>>

Jobbar du på revisionsbyrå?

Läs mer om hur OneStop Reporting kan hjälpa dig att skapa rapporter till dina kunder >>>

 

Jonas Svensson/Jonas Svensson
Kontakta mig gärna på LinkedIn

 

 

Dela nyheten