Boka möte

Från en enkel registrering till ett avancerat logistiksystem

Boka möte

Visitor: molntjänst för registrering och hantering av besökare

Visitor är en molntjänst för registrering och hantering av besökare. Systemet kan omfatta allt från en enkel registrering av besökare och utskrift av larmlistor, till ett avancerat logistiksystem med transportstatistik.

I avgiften ingår anpassning av två etiketter för företaget, i stående och liggande format, samt en etikettskrivare. Allt som krävs sen är en dator med Internetuppkoppling och sedan är du igång. Drift och backup sköts automatiskt och efter hand som ny funktionalitet tillkommer så blir den också tillgänglig för dig.

Med molntjänsten Visitor får du en flexibel, skalbar och prisvärd besökshantering som du prenumererar på så länge du behöver. I priset ingår drift, backup och uppgraderingar med ny funktionalitet. Skulle du föredra att drifta systemet själv finns även den möjligheten.

30 års erfarenhet med processutveckling och affärsintegrationer

Enkel och säker besökshantering! Registrering via pekskärm och utskrifter av etiketter.

Enkelt och säkert

Visitor ökar företagets säkerhet. Varje besökare måste registrera sig för att få en besöksbricka vilket gör det enkelt att identifiera obehöriga. Ingen besökare kan se andra besökares uppgifter.

Besöksregistrering kan ske på flera olika sätt, även med en pekskärm som alternativ. Besökaren kan själv registrera sitt besök, men det kan också göras av receptionen eller den som väntar besök. Besöksbrickan skrivs ut automatiskt och används även vid avregistrering.

Vid evakuering skriver Visitor snabbt ut en larmlista över dagens besök – pågående och avslutade – för säker kontroll vid samlingsplatsen. Samma listor kan enkelt skrivas ut av behörig person från vilken internetansluten dator som helst.

Visitor ger också omfattande statistik omkring företagets besök och möjlighet att göra sökningar i besöksdatabasen.

 Aktuellt