Visma Business: ett flexibelt affärssystem

Visma Business erbjuder en svårslagen flexibilitet där du kan välja det arbetssätt som säkrar företagets konkurrenskraft. Oavsett vilken bransch du verkar i kan lösningen integreras med företagets ekosystem och anpassas efter era processer.

Vi på Direktkonsult kan Visma Business och är vana att anpassa systemet till er verklighet. Visma Business Produktlinje erbjuder välbeprövade verksamhetslösningar för just ditt affärsområde. Välj lösningar från produktlinjen och få en integrerad helhet från Visma.

 

En erfaren Visma Business leverantör sedan 1996

Du kan känna dig trygg när du väljer Direktkonsult som din leverantör av Visma Business affärssystem. I över 24 år har vi haft Vismas affärssystemslösningar i vår produktarsenal. Det gör oss till en av den första Visma partnern i Sverige. Våra Visma Business konsulter har stor erfarenhet av systemet och branschanpassade lösningar. Det ger oss möjligheten att lösa era behov på sätt som ni kanske inte hade tänkt på.

Vi vill hjälpa er till bättre system för bättre affärer helt enkelt.

 

Lösningar och verktyg till Visma Business

Få ut mer av ert affärssystem. Till Visma Business finns det integrationer och verktyg för att uppfylla er verksamhets specifika behov. Vi erbjuder till exempel verktyg för rapporter och beslutsstöd, elektronisk fakturahantering och webbshoppar.

 

 

Boka fri rådgivning

 

Branschlösningar med Visma Business

Kontroll över lager och orderhanteringen, integration med andra system

digitalt lagersystem

Region Norrbotten, f.d. Norrbottens Läns Landsting, hanterar material via ett centralt lager. Där hanteras alla beställningar från alla enheter i landstinget. Visma Business har kontroll över lager och orderhantering, men har också integrerats med andra system och tjänster som BitLog WMS. Ordrar läses in från andra system och Visma Business levererar ut varor med hjälp av anpassade tjänster för planering av transporter.

Läs mer >>>

 

Astrid Fiskexport fick en helhetslösning för lager och ekonomi samt spårbarheten.

sparbarhet_fiskbranschen

För Astrid Fiskexport var det viktigt att den nya lösningen utgår från ett standardsystem, men att det finns möjligheter till anpassningar utifrån branschkrav och företagets processer så att företaget kan leva upp till de nya kraven på spårbarhet från Havs- och vattenmyndigheten.

Direktkonsult har en kunskap om vår bransch som de andra leverantörerna vi jämförde med saknade . Det var en viktig faktor för vårt val säger Jessica Källbäcker, ekonomichef på Astrid Fiskexport.

Läs mer >>>

 

Att komma igång

Vi hjälper er att komma igång med systemet och har en standardiserad process för att implementera system.

  • Installation
  • parametersättningar
  • utbildning
  • Stöd vid produktionsstart

Behöver du rådgivning för ditt företag? Söker du inspiration och kunskap om hur du skulle kunna effektivisera din verksamhet? Tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig.

Johannes HalvarssonJohannes Halvarsson

Tel. 031-93 97 48
E-post: johannes.halvarsson@direktkonsult.se
Kontakta mig gärna på LinkedIn

 

LÄS MER