Visma Business tar efterlängtat steg ut på webben i sommar

Web Extension

Med tillägget Web Extension faller pusselbiten som många saknat i Visma Business äntligen på plats. Gör informationen från ert affärssystem tillgängligt via webben på enklast möjliga sätt med hjälp av Visma Business Web Extension. Lägg till leverantör, uppdatera kunduppgifter, se lagerstatus och skapa försäljningsorder direkt i din mobiltelefon, surfplatta eller dator.

Vilken information som ska visas om exempelvis en kund eller produkt väljer ni själva, och även vad som ska gå att ändra eller uppdatera direkt via webben. I Web Extension finns för nuvarande fyra grundpelare som har direktkoppling till affärssystemet; kunder, leverantörer, produkter och order. Dessa grundpelare uppdateras kontinuerligt, så bli inte förvånade om vi får se både en femte och en sjätte redan Q3/Q4.

 

Visma WE

Web Extension - Visma Business i realtid i din favoritwebbläsare.

   Web Extension - Visma Business i realtid i din favoritwebbläsare.

   Ladda ner guiden och läs mer om hur Visma Business Web Extension kan hjälpa din organisation att ta nästa kliv ut i molnet.

 

Ytterligare en finess i Visma Business Web Extension är de s.k. dynamiska listorna. Med dem kan ni skapa egna listor där ni själva väljer vilken information som ska visas i t.ex. huvudboks- och produkttransaktioner eller öppna offerter. All information ni väljer att visa i era dynamiska listor är fullt sökbar via Web Extension.

Visma Business Web Extension nyckelfunktioner:

 • Det enda du behöver är tillgång till din favoritwebbläsare
 • Direktkoppling med Visma Business där allt sker i realtid
 • Enkel redigering av layout för webben sker direkt i Visma Business
 • Speglade rättigheter mellan Visma Business och Web extension
 • Full spårbarhet på användarnivå
 • Löpande uppgraderingar (fristående från affärssystemet)

 

Visma Business Web Extension kan med fördel användas av exempelvis säljare som har stor nytta av information från affärssystemet, men nödvändigtvis inte har behov av en full användare i Visma Business. På så vis får er personal ett smidigt och kostnadseffektivt verktyg att ta med ut på fältet.

Visma Business Web Extension planeras att slussas ut i mitten av sommaren, men kontakta oss redan nu för att få en flygande start på hösten.

 
Fredrik_kundFredrik Lindblad

Tel. 031-93 97 23
E-post: fredrik.lindblad@direktkonsult.se

 

 

.

Dela nyheten