Visma.net Project Accounting – Automatiserad planering, uppföljning och projektredovisning

Okategoriserade

Visma.net Project Accounting är en modul i Visma.net för automatiserad planering, uppföljning och projektredovisning. Med modulen aktiv i ert affärssystem tar ni full kontroll över kostnader och intäkter i era projekt – budgetering, progress, slutförandegrad, periodisering, tidlager och projektavslut.

Lösningen är fullt integrerad med huvudbok, leverantörsreskontra, försäljningsorder, inköpsorder, kundfakturering och lagerhantering. Ni har alltid aktuell status på allt från nedlagd tid och inköpta tjänster till förbrukningsmaterial och lagerförda artiklar – uppdaterat i affärssystemet.

Med en sömlös integration mellan projektmodulen och huvudboken är detta länken som säkerställer synk mellan era projekt och er ekonomiska administration, för transparent samt god projekt- och kostnadskontroll.

 

Project Accounting

Full kontroll över kostnader och intäkter.

   Full kontroll över kostnader och intäkter.

   Ladda ner guiden och läs mer om hur Visma.net Project Accounting kan hjälpa er till automatiserad planering, uppföljning och projektredovisning.

 

Visma.net Project Accounting i korthet:

 • Molnbaserat
 • Fullt integrerat med alla delar i Visma.net ERP
 • Alltid realtidsinformation
 • Skräddarsydda och kundspecifika rapporter
 • Budgetuppföljning på uppgiftsnivå
 • Registrera tid, utlägg och material

 
Visma.net Project Accounting skräddarsys alltid för att optimera just er projektredovisning, exempelvis utifrån era KPI:er. Att analysera, anpassa och följa era projekt i detalj efter era önskemål är sedan enkelt!

 
Fredrik_kundFredrik Lindblad

Tel. 031-93 97 23
E-post: fredrik.lindblad@direktkonsult.se

 

 

.

Dela nyheten