Vismakonsulter i Stockholm och spårbarhet

Affärssystem, Om Direktkonsult, Spårbarhet, Visma Business, visma.net

Spårbarhet av livsmedel, Visma.net som nytt affärssystem och fler uppdrag. 2018 förväntar jag mig mer spännande projekt och och jag kan se tillbaks på 2017 där mycket har skett på Direktkonsult i Stockholm. Vi har verkligen haft fullt upp med tillväxt både på uppdrag och nya kunder.

Digitalisering av livsmedelsbranschen med spårbarhet

Spårbarhet inom livsmedelsbranschen har aldrig varit hetare! Allt fler företag satsar på spårbarhet av fisk- och köttprodukter, utvecklingen krävs eftersom kunderna efterfrågar transparens och information. Arbetet med att digitalisera livsmedelsbranschen går vidare och just nu hjälper vi bland annat vår nya kund JR-kött med att möta de nya kraven på spårbarhet av fisk som ska införas i januari 2019.

Spårbarheten kommer prägla närmaste året, fler kunder behöver hjälp och vi kommer säkerligen stöta på utmaningar på vägen. Det är en mycket spännande fortsättning på vår satsning på spårbarhetslösningar inom livsmedelsbranschen.

Visma Business är ett bra system för den typen av verksamheter och tillsammans med SPÅRA får man kontroll över sina flöden, från inköp, produktion till försäljning. Det är komplicerat att lösa och vi har lagt mycket utvecklingstid som nu kommer våra kunder till nytta.

Kul att jobba på ett företag som växer!

Visma.net kunderna blir fler och fler på Direktkonsult, vilket är roligt. Bland annat har vi fått Cedervall Arkitekter i drift under året, vilket vi är stolta över. Förhoppningen är att de kommer utvecklas som företag med Visma.net och den integration vi skapat till Millnet. Mycket har automatiserats i deras flöden. Kul at vi fick ett omnämnande i Dagens Industri.

Direktkonsult har flyttat till nya lokaler under året. Nu är det dags för en lite kortare flytt inom huset då vi ska ta över ett nytt kontor så vi får plats för vår expansion. Fler kontorsplatser förbereds.

Företagskulturen på ett företag med flera kontor

Affärskonsulterna behövs av allt fler företag och det bli allt mer viktig med en företagskultur som håller måttet! Stämningen på Direktkonsult är hög och vi satsar på gemensamma aktiviteter där både Stockholm och Göteborg deltar för att stärka gemenskapen, en ny resa tillsamman hägrar under våren.

Sök våra tjänster >>>

Mina spådomar om 2018?

  • Fler kunder inom spårbarhet av fisk
  • Visma.net i fortsatt tillväxt
  • Nyanställningar under året
  • En fin sommar med sol hela juli månad

/Krister Selenius

Krister Selenius, Affärssystemkonsult

Dela nyheten