Centsoft Leverantörsfaktura

Centsoft Invoice är ett modernt system för leverantörsfakturahantering väl förberett för framtidens krav. Systemet passar såväl den stora som den lilla kunden.

Centsoft förenklar fakturahantering för Visma Business och Visma.net

Framtidens elektroniska fakturahantering är här. Kontera och attestera era fakturor från alla typer av enheter – din Mac, PC, telefon eller din surfplatta. Centsoft Invoice är ett modernt system väl förberett för framtidens krav. Systemet passar såväl den stora som den lilla kunden. Integrera ert ekonomisystem till Centsoft redan idag!

Nyckelfunktioner

Snabbare arbetsflöde

Från att det att era leverantörsfakturor kommer in till att fakturan är konterad, attesterad och registrerad i ekonomisystemet. Automatisera både kontering och attestflöde, t ex genom vår funktion för tolkning av referens/projektnummer.

Integrera med andra system

Har ni flera bolag i flera ERP-system kan ni hantera alla fakturor i Centsoft. Centsoft går även enkelt att koppla till Project Management i Visma.net.

Fakturasök

Smidig sökfunktion gör att du slipper söka bland pärmar för att hitta dina fakturor. Du kan söka fram dina fakturor med tillhörande kommentarer.

Fördelar med Centsoft

Förenkla attesten

Eller varför godkänna alls – skapa ett regelverk i Centsoft Invoice för att automatiskt kontera och attestera era återkommande fakturor. Med automatiska attestflöden kommer rätt personer att ha åtkomst till fakturorna. Oavsett om alla fakturor attesteras av samma person eller om ni har de mest avancerade attestflöden så kan vi anpassa Centsoft till just er.

Förenkla kommunikationen

Du kan enkelt kommunicera med dina kollegor direkt i Centsoft. Lägg till en anteckning till fakturan, skicka meddelanden till varandra internt eller maila direkt från systemet med fakturan som bilaga! Du kan skapa valfria ”flaggor” för att komma ihåg en uppgift kopplad till en faktura. Dessa fakturor läggs i en mapp på din förstasida i Centsoft och du hittar enkelt fakturor som ska vidarefaktureras, spärras eller krediteras och så vidare.

Smidigt att komma igång

Vi sätter upp en skräddarsydd utbildning för att konfigurera systemet efter just era behov. Vi hittar alla sätt vi kan automatisera ert arbetsflöde på. Med hjälp av manualer och Youtube-filmer kommer även övriga medarbetare snabbt igång. Enklare blir det inte!

Redo att förenkla ditt affärssystem?