Sharespine – Integrationsplattform för Visma.net

Med Sharespine integrerat till Visma.net kopplar du med enkelthet ihop e-handelsplattformar, betalväxlar, marknadsplatser och butikskassor till ett fungerande flöde.

Integrationsplattformen som automatiserar din handel

Sharespine har under en längre tid utvecklat en standardiserad integrationsplattform för Visma.net som är anpassad till dagens krav på automation och sömlös kundupplevelse. Med våra beprövade integrationer kan Direktkonsult hjälpa dig som driver handel i olika kanaler att använda Sharespines integrationsplattform för att implementera Unified Commerce på riktigt.

Sharespine är specialiserad på integrationer till Visma.net och expert på att koppla ihop e-handelsplattformar, betalväxlar, marknadsplatser och butikskassor till ett fungerande flöde. Det spelar ingen roll om du driver en webbutik eller befinner dig i gränslandet mellan fysisk och digital handel.

Sharespines plattform har en infrastruktur som gör det möjligt att genomföra och förverkliga ett fungerande flöde för omnikanal. Tillsammans med oss på Direktkonsult så automatiserar Sharespine affärsflödet mellan din butik & Visma.net för en smidig och kontrollerad upplevelse – både för dig –  och i slutändan dina kunder.

Automatiserad avstämning

Med vår tjänst Sharespine Pay kan du förenkla processen med avstämning från din betalleverantör. Du kan enkelt och automatiskt kontera betalningen från din webbutik eller butikskassa mot fakturan i Visma.net Tjänsten finns i olika versioner – standardiserade (Pay) eller anpassade integrationer (Pro).

Utöka dina säljkanaler med Sharespine

Marknadsplatser är perfekt för dig som vill utöka antalet försäljningskanaler eller få tillgång till en bra testmiljö för nya produkter. Sharespine kan integrera flertalet marknadsplatser till Visma.net där vi automatiserar hela flödet från exempelvis Afound eller CDON Marketplace.

Standardiserade eller anpassade integrationer

Sharespine erbjuder beprövade och standardiserade integrationer redo att driftsättas omgående. Vi utvecklar även kundspecifika integrationer som kan anpassas efter ert behov för att på bästa möjliga sätt integrera Visma med övriga system.

Pär Svärd, Channel Sales Manager, Visma.net
Ikon citattecken

Genom kombinationer av automatiserade processer i Visma.net så har våra kunder extremt goda förutsättningar att effektivisera sina affärs och logistikflöden. Visma.net tillsammans med Sharespines integrationsplattform öppnar för många spännande möjligheter.

Pär Svärd
Channel Sales Manager, Visma.net

Ledande. Beprövad. Skalbar.

Sharespine är ledande på standardiserade integrationer i Sverige. De har under lång tid utvecklat den teknik och bakomliggande struktur som krävs för att uppnå fungerande automation för komplicerade affärsflöden. De integrationer vi erbjuder är anpassade för att hantera dina affärsflöden, även när du behöver bredda ditt sortiment med fler artiklar eller försäljningskanaler. Exempelvis med marknadsplatser eller fysiska butiker.

Marknadsplatser

Sharespine har även integrationer mellan Visma.net och flera marknadsplatser som kan utöka dina säljkanaler och din räckvidd. Enkelt förklarat så exponerar du dina produkter på en extern säljarena och “lånar” marknadsplatsens trafik vilket ger dig en helt ny försäljningskanal som också kan fungera som en bra testmiljö för nya artiklar.

Koppla ihop systemen så att du enkelt kan lista alla eller några av dina produkter på en eller flera marknadsplatser utan att behöva öka det administrativa arbetet. Vi ser till att automatisera ditt orderflöde och håller det uppdaterat med priser, lagersaldon, produktbeskrivningar och bilder. Du kan arbeta precis som vanligt med din försäljning i dina egna system och du väljer själv om dina beställningar ska skickas till Visma.net eller ditt e-handelssystem.

Avstämning med Pay

Sharespine erbjuder även en efterfrågad tjänst för automatisk avstämning som förenklar hela processen med konteringen av betalningen från webbutiken eller butikskassan, mot fakturan i Visma.net, ner på minsta öre. Tjänsten heter Sharespine Pay.

Behöver du rådgivning för ditt företag?

Söker du inspiration och kunskap om hur du skulle kunna effektivisera din verksamhet? Tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig.