Visma.net Expense – Molnbaserade reseräkningar & utlägg

Med Visma.net Expense hanterar du reseräkningar och utlägg digitalt i molnet. Tryggt med färdiga regelverk och enkelt att importera till lönesystemet.

Hantera dina utlägg och reseräkningar digitalt

Trött på att fylla i exceldokument för att hålla koll på dina kvitton? Lösningen heter Visma.net Expense. Ta en bild med din mobiltelefon genom appen, registrera dina utlägg och reseräkningar direkt i Visma.net Expense. Dina kvitton går vidare till godkännande och som underlag för utbetalningar. Reseräkningar digitalt – smidigare kan det inte bli. Dina utlägg skickas i ett elektronsikt attestflöde till din chef för att godkännas. Därefter kan ett underlag tas ut för utbetalningen till lön.

Visma.net Expense är en molntjänst som gör att du kan fylla i reseräkningar och utlägg varsomhelst, närsomhelst och på alla enheter. På läsplatta, PC eller Mac – på resa, hemma eller på jobbet.

Nyckelfunktioner

Fixa utläggen var du än är

Visma.net Expense är en molntjänst, vilket innebär hög tillgänglighet och flexibilitet och du kan vara säker på att alltid ha senaste versionen. Logga in var du än befinner dig, via dator, surfplatta eller mobil.

Visma Manager

Du som är chef godkänner reseräkningar med ett klick via dator eller appen Mobile Manager. Utlägg skickas i ett elektronsikt attestflöde till chefen för att godkännas. Därefter kan ett underlag tas ut för utbetalningen till lön.

Snabbt och enkelt med app

Med appen blir hanteringen av kvitton och attestering smidig. En resräkning görs med några få klick. Med kreditkortskoppling blir det ännu enklare, då kommer transaktionerna direkt in i systemet.

Goda skäl att välja Visma.net Expense – reseräkningar digitalt

  • Alltid tillgängligt och uppdaterat
  • Fyll i reseräkningen med några få knapptryck
  • Ingen dubbelregistrering
  • Enkelt att importera underlagen till lönesystemet
  • Tryggt med uppsatta regelverk
  • Du kan koppla ditt kreditkort så att transaktioner för resor och utlägg går direkt in i Visma.net Expense.
Mobiltelefon med Visma.net Expense installerat för att hantera reseräkningar digitalt

Behöver du rådgivning för ditt företag?

Söker du inspiration och kunskap om hur du skulle kunna effektivisera din verksamhet? Tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig.