Cykelfantasten John växlar upp ditt affärssystem

Medarbetare

Låt oss presentera Stockholmskontorets nya Visma Business stjärna, John Tingström. John har gedigen erfarenhet av affärssystem med tonvikt på Visma Business och Visma Global. Lär känna honom bättre nedan.
 
 
 
När började du arbeta på Direktkonsult och vad gjorde du före?

Jag började på Direktkonsult i februari 2021 och före det arbetade jag med liknande arbetsuppgifter hos en annan Vismapartner.

Under åren har jag arbetat med flera olika affärssystem men med tonvikt på Visma Business och Visma Global. Jag har även arbetat med och implementerat flera av Visma’s integrerade system som t. ex. Visma Document Center och Visma Document Center Enterprise m. fl.

Arbetet som konsult har varit omväxlande då jag haft nöjet att bekanta mig med ett stort antal olika branscher och de unika behov och krav som kunder har.

Vilket kontor sitter du på?

Jag sitter på vårt Stockholmskontor som nyss bytt plats till ljusa och fina lokaler på Vretenvägen 8 i Solna strand. Kom gärna förbi på en kopp kaffe så visar jag er runt.

Vilken roll har du på Direktkonsult och vad innebär den rollen?

Jag arbetar som verksamhetskonsult i projekt och förvaltning av Visma Business Product Line. Jag fokuserar framför allt på redovisningsrelaterade uppgifter och effektivisering av vardagen för våra kunder genom att erbjuda och implementera mer automatiserade lösningar för t.e.x. betalningar och fakturahantering.

Hur ser en arbetsdag/arbetsvecka ut för dig?

Arbetsdagarna är varierande och innehåller både nya implementationsprojekt och löpande stöd till våra kunder. Allt från mindre frågeställningar till nya lösningar.

Kort om dig själv?

Utanför arbetstid ägnar jag mig hängivet åt cykling, gärna på slingrande grusvägar. Läsfåtöljen används också flitigt och på helgerna är det oftast lantstället som gäller. En och annan resa med familjen brukar det bli också. Gärna till en solig plats. .

Varför valde du att börja hos Direktkonsult?

Direktkonsult kändes rätt eftersom det är en organisation med hög kompetens inom alla områden som krävs för att kunna tillhandahålla bra lösningar till våra kunder. Som konsult har man dessutom stora möjligheter att utvecklas och trivselfaktorn är hög.

 

 

Dela nyheten