Tidigare Visma-traineer

Visma.net-traineetjänst hos Direktkonsult Stockholm 2018

Okategoriserade

Ett traineeprogram är en form av internutbildning som brukar erbjudas några få noggrant utvalda nybakade studenter. Utbildningen är en mix av teori och praktik. Så är det även hos oss på Direktkonsult. Är du intresserad av att lära dig marknadens modernaste affärssystem? Visma.net är byggt för molnet och med bred funktionalitet och flexiblitet är det ett affärssystem för framtiden. Att bli certifierad Visma.net-konsult är en bra start på en framtid som affärssystemkonsult!

Vem är du?

Vi ser gärna att du har en akademisk examen inom ekonomi eller informatik. Har du något års praktisk arbetslivserfarenhet av arbetsuppgifterna på en ekonomiavdelning eller motsvarande är det meriterande. Från i höst är du bosatt i, eller är på väg att flytta till, Stockholm eftersom det bara är vid vårt Stockholmskontor som det fortfarande finns en ledig traineeplats.

Du kommer att arbeta tillsammans med erfarna konsulter för att lära dig de system vi arbetar med – främst Visma.net – och hur arbetsprocesserna ser ut. Som affärssystemkonsult arbetar du i projekt mot kund eller som resurs vid förfrågningar från kund.

Traineetjänst hos Direktkonsult

Bland dina arbetsuppgifter finns exempelvis: kravställning, anpassning och implementation av system till kund. Genomföra workshops, utbildningar, uppgraderingar och felsökning hos kund, ge allmänt driftstöd ute hos kund samt medverka till merförsäljning är annat som kan förekomma.

Vad får du?

Du kommer att få utbildning i Visma.net, marknadens bästa system som är helt nyutvecklat för molnet.  kommer också att få insyn i de tekniska aspekterna av affärssystemen. Teknikintresse eller en teknisk bakgrund är meriterande – framför allt om du har erfarenhet av MS SQL Server.

  • Du blir en certifierad Visma.net-konsult
  • Allmän kännedom om samtliga produkter inom Visma.net
  • Minst 50 % av arbetstiden kommer att bestå av extern och intern utbildning
  • Utbildningstiden kommer avslutas med en längre examensuppgift

Ansökan

Din ansökan – med CV och ett personligt brev förstås – skickar du till trainee@direktkonsult.se.

  • Ansökan: senast 15 maj och eftersom tjänsten i Göteborg är tillsatt, är det nu bara i Stockholm som det finns en traineeplats kvar. Vi har intervjuer löpande och kan bestämma oss redan innan 15 maj, så är du intresserad: Vänta inte!
  • Traineeperiod: 2018-09-01– 2019-02-28
  • Anställningsförhållande: Provanställning, Visstidsanställning. Målet är en fast anställning på Direktkonsult AB efter utbildningstiden om vi trivs med varandra.

Har du fler frågor så hör av dig till Per Halvarsson: 0733-93 97 05 eller mejla Per direkt. 

Dela nyheten