Tidigare Visma-traineer

Visma.net-traineetjänst hos Direktkonsult 2020

Om Direktkonsult, visma.net

Ett traineeprogram är en form av internutbildning som brukar erbjudas några få noggrant utvalda nybakade studenter. Utbildningen är en mix av teori och praktik. Så är det även hos oss på Direktkonsult. Är du intresserad av att lära dig marknadens modernaste affärssystem? Visma.net är byggt för molnet och med bred funktionalitet och flexiblitet är det ett affärssystem för framtiden. Att bli certifierad Visma.net-konsult är en bra start på en framtid som affärssystemkonsult!

Vem är du?

Vi ser gärna att du har en akademisk examen inom ekonomi eller informatik. Har du något års praktisk arbetslivserfarenhet av arbetsuppgifterna på en ekonomiavdelning eller motsvarande är det meriterande.

Du kommer att arbeta tillsammans med erfarna konsulter för att lära dig de system vi arbetar med – främst Visma.net – och hur arbetsprocesserna ser ut. Som affärssystemkonsult arbetar du i projekt mot kund eller som resurs vid förfrågningar från kund.

Bland dina arbetsuppgifter finns exempelvis: kravställning, anpassning och implementation av system till kund. Genomföra workshops, utbildningar, uppgraderingar och felsökning hos kund, ge allmänt driftstöd ute hos kund samt medverka till merförsäljning är annat som kan förekomma.

Vad får du?

Du kommer att få utbildning i Visma.net, marknadens bästa system som är helt nyutvecklat för molnet.  kommer också att få insyn i de tekniska aspekterna av affärssystemen. Teknikintresse eller en teknisk bakgrund är meriterande – framför allt om du har erfarenhet av MS SQL Server.

  • Du blir en certifierad Visma.net-konsult
  • Allmän kännedom om samtliga produkter inom Visma.net
  • Minst 50 % av arbetstiden kommer att bestå av extern och intern utbildning
  • Utbildningstiden kommer avslutas med en längre examensuppgift

Ansökan

Din ansökan – med CV och ett personligt brev förstås – skickar du till trainee@direktkonsult.se.

  • Urval och intervjuer sker löpande och när vi hittat rätt är tjänsten tillsatt, så är du intresserad: Vänta inte!
  • Placering: Stockholm eller Göteborg.
  • Anställningsförhållande: Provanställning, Visstidsanställning. Målet är en fast anställning på Direktkonsult AB efter utbildningstiden om vi trivs med varandra.

Har du fler frågor så hör av dig till Per Halvarsson: 0733-93 97 05 eller mejla Per direkt. 

Dela nyheten