Skapa personlig dashboard med Visma Insight

Tre skäl att välja Visma.net – det moderna webbaserade affärssystemet

Effektivisering, Integrationer, Okategoriserade, visma.net

OK, vi går rakt på sak, tre skäl till att välja Visma.net som webbaserat affärssystem för dina ekonomi- och logistikprocesser.

Tillgängligt vartsomhelt, närsomhelst och på alla enheter.
Med Visma.net kan du arbetar du i ett användarvänligt gränssnitt på alla enheter. Det ger dig tillgång till realtidsinformation var du än är, och du har alltid kontroll på verksamheten. Ett exempel är att om du påverkar ett lagersaldo så påverkas även bokföringen direkt, vilket ger dig total kontroll via dashboards och rapporter i realtid var du än befinner dig. Bygg förfrågningar och publicera i Visma.net, eller skapa dina personliga dashboards enkelt med tilläggstjänsten Insight.

En personlig dashboard med Visma Insight

Sänkta och förutsägbara kostnader
Skala ditt webbaserade affärssystem utefter din verksamhet. Betala för de användare och funktioner du behöver, inte mer. Visma.net är en kostnadseffektiv lösning för alla företag, oavsett storlek, så som ett modernt affärssystem ska vara. Kundernas behov styr storleken på systemet. Arbetar du till exempel endast med ekonomi behöver du inte betala för order/logistikmodulen. Versionsuppgraderingar, underhåll och serverkraschar är nu ett minne blott eftersom allt hanteras av din molnleverantör, Visma. Du eliminerar behovet av att köpa in hårdvara eller lokal mjukvara som vanligtvis kräver direkt betalning och en större initial investering.

Automatiserade processflöden

Du får integrerade och automatiserade affärslösningar
Skapa din effektiva ekonomiavdelning genom att automatisera administrativa processer. Arbeta med moderna lösningar så som elektronisk fakturahantering, effektiv bank- och likvidhantering, automatiserad fakturering och mycket mer.  Visma.net automatiserar dina affärsprocesser och tjänsterna levereras som en helintegrerad lösning. Med Visma.net och dess API kan du på ett effektivt sätt koppla dina andra system till affärssystemet, exempelvis om du har ett tid- och projekthanteringsssystem, en webbshop eller transportsystem.

Med integrerade lösningar och funktioner ökar du användarvänligheten och sparar tid.

  • Godkänn och attestera dina inkommande fakturor i Approval med effektiva flöden och rättigheter.
  • Reseräkningar och utlägg, slipp manuella rutiner. Fota dina kvitton och registerar in de via mobilen i Expense.
  • Slipp manuell registrering när du ska hantera dina betalningar hos banken. Autopay sparar tid.

Visma Expense - reseräkning via webben

Visma Expense i mobilen

Det här var tre skäl att välja Visma.net, det bästa affärssystemet i webben. Läs mer om Visma.net >>

Känner du dig fortfarande osäker? Bolla med oss, vi har lång erfarenhet av att driva och genomföra mindre och större IT- projekt med hjälp av fyrmodellen vilket uppmärksammades av Dagens Industri och Visma.

Lyckade IT projekt fyrmodellen

/Markus Sulkupuro

Dela nyheten